Bedrijf

Zowel thuis als in allerlei takken van het bedrijfsleven en in de recreatiesector is water van de grootste betekenis. Niet zelden is een systeem voor waterbehandeling een bijzonder complexe installatie. 

Dat vraagt in de eerste plaats om een hoge mate van deskundigheid bij de installateur. Maar ook om onderdelen en producten die dergelijke ingewikkelde en veelomvattende installaties feilloos laten functioneren.

Power Plastics ontwerpt en levert onderdelen en totaal oplossingen om dergelijke ingewikkelde en veelomvattende waterinstallaties feilloos te laten functioneren. Sinds 1981 is onze groothandel uitgegroeid tot een toonaangevende importeur, exporteur en leverancier van een uniek breed assortiment aan producten voor verschillende disciplines.

Power Plastics, uw  leverancier van onder meer afsluiters, al dan niet computer gestuurd, filters, slangen, tanks, sproeiers, fittingen, buizen en nog een hele reeks andere producten van superieure kunststof voor het probleemloos behandelen en beheersen van waterstromen.

Deze pagina delen:

Vraag informatie aan

Wij bieden een volledige reeks producten & diensten aan die speciaal kunnen worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Denk aan Power Plastics als een uitbreiding op uw mogelijkheden, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met de grootste zorg voor uw budget en tijd.

Informatie aanvragen »