Power Valves investeert in uitbreiding range automatische PVC kogelkranen

Gepubliceerd op: 23 juni 2020

Als leverancier van afsluiters en actuators voor de agrarische sector, industrie en waterbehandelingen staat Power Valves al meer dan 25 jaar te boek als een solide partij bij wie u eigenlijk met elke vraag terecht kunt. 

Onze strategie om een brede en veelzijdige range componenten en eindproducten op voorraad te houden, zorgen er voor dat wij eigenlijk alles snel en op maat kunnen leveren. Onze eigen assemblage lijn en de jarenlange ervaring van onze medewerkers helpen daarnaast om tot in de kleinste details om aan uw specifieke vragen te voldoen.

Als onderdeel van Power Plastics, al 40 jaar groothandel, toonaangevend importeur, exporteur en leverancier van een uniek breed assortiment aan producten zoals afsluiters, al dan niet computer gestuurd, filters, slangen, tanks, sproeiers, fittingen, buizen en nog een hele reeks andere producten van superieur kunststof voor het probleemloos behandelen en beheersen van waterstromen, bedienen wij zo eigenlijk de gehele keten. Samen hopen wij u daarmee net dat beetje extra te kunnen geven.

Om deze positie te behouden zitten we bij Power Valves natuurlijk niet stil. Recent hebben we onze range automatische PVC kogelkranen uitgebreid met de HT 3-weg kogelkraan voor 75 en 90 mm leidingen.

Nieuw en uniek product!

Automatische 3-weg pvc HT 
kogelkraan 75 en 90 mm

 • Elektrisch
 • Pneumatisch
 • Zeer gunstige prijsstelling!

Kenmerken innovatieve HT 3-weg kogelkraan:

 • Robuust ontwerp
 • Leverbaar in de range van 32 t/m 90
 • Epdm of Viton
 • “L” of “T” boring
 • Isotop 5211 opbouw
 • Radiaal in- en uit te bouwen
 • CNC bewerkte kogel en behuizing
 • Gestandaardiseerde steun voor verankering van kraan
 • Ook met PE lasmoffen leverbaar
 • Lage torque van kraan zorgt voor gunstige kraan-motor combinatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling of maak een afspraak.

Klantbezoeken doen wij digitaal

Power Plastics zit niet stil! Dat zit niet in onze aard. In tijden van tegenspoed worden mensen creatief en dat is bij ons niet anders. Onze afhaalbalie blijft geopend en is normaal bemand, op de wijze zoals u van ons gewend bent. Wij nemen echter wel de strikte corona maatregelen in acht wat betreft fysiek contact m.b.t. de afhandeling.

Onze verkoopmedewerkers binnendienst blijven telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Klantbezoeken willen we mogelijk blijven maken door elkaar digitaal te ontmoeten via Skype, Facetime of Microsoft Teams. Onze verkoopmedewerkers buitendienst communiceren dan met u via beeld en geluid. Hetzelfde geldt voor vergaderingen die gepland staan. Wij horen graag van u of u daar hetzelfde over denkt. Wij rekenen op wederzijds begrip en gaan voor nauwe samenwerking!

Maatregelen in vogelvlucht

Uiteraard volgen wij met betrekking tot onze logistiek, distributie, verkoop en bij ons op kantoor de voorgeschreven hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig op. We splitsen teams op in aparte groepen en stimuleren thuiswerken, waar dat mogelijk is, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan en continuïteit voor u en ons bedrijf te waarborgen. Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via e-mail. 

Wij wensen u veel sterkte en succes toe de komende periode en hopen elkaar binnen afzienbare tijd weer gezond te kunnen ontmoeten.

Power Plastics

Deze pagina delen: