Power Plastics: Voorraad op peil, voorbereid op seizoen, ondanks coronacrisis

Gepubliceerd op: 25 maart 2020

De wereld is de afgelopen weken ingrijpend veranderd door de pijlsnelle verspreiding van het coronavirus. De overheid heeft de afgelopen week diverse zware maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook wij hebben als Power Plastics onze bedrijfsvoering hierop meteen op aangepast.

Door deze maatregelen hebben met zijn allen weliswaar flink op mobiliteit ingeboet, maar de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers hebben bij ons toch echt de allerhoogste prioriteit. Zonder goede gezondheid en een veilige omgeving is er geen beweging mogelijk en is zaken doen dus ook onmogelijk.

Alles onder één dak

Binnen de huidige beperkingen hebben wij als bedrijf kans gezien om onze dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven. We kunnen dit ook echt waarmaken, omdat we naast componentenleverancier ook in-house technische ondersteuning bieden. Naast het fysiek leveren van onderdelen en halffabrikaten, kunnen wij u technisch adviseren op afstand en zo toch een compleet project realiseren.

Voorraad op peil, voorbereid op seizoen

De voorraden met betrekking tot ons productassortiment zijn al een tijdje helemaal op peil. Bij Power Plastics is het gebruikelijk om al vroeg voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen en daarop al vroeg te anticiperen wat betreft inkoop. Dat kunnen we gelukkig ook aan. Mocht u toch iets zeer specifieks willen aanschaffen dat niet tot ons assortiment behoort, dan doen wij nog steeds onze uiterste best om te kunnen leveren en informeren wij bij onze leveranciers wat mogelijk is. In het geval van leveringsproblemen, informeren wij u direct telefonisch of per e-mail. Neem gerust contact met ons op als u toch meer informatie wenst en wilt overleggen over alternatieve producten en mogelijkheden. Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bij u bekende wijze doorlopen.

Klantbezoeken doen wij digitaal

Power Plastics zit niet stil! Dat zit niet in onze aard. In tijden van tegenspoed worden mensen creatief en dat is bij ons niet anders. Onze afhaalbalie blijft geopend en is normaal bemand, op de wijze zoals u van ons gewend bent. Wij nemen echter wel de strikte corona maatregelen in acht wat betreft fysiek contact m.b.t. de afhandeling.

Onze verkoopmedewerkers binnendienst blijven telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Klantbezoeken willen we mogelijk blijven maken door elkaar digitaal te ontmoeten via Skype, Facetime of Microsoft Teams. Onze verkoopmedewerkers buitendienst communiceren dan met u via beeld en geluid. Hetzelfde geldt voor vergaderingen die gepland staan. Wij horen graag van u of u daar hetzelfde over denkt. Wij rekenen op wederzijds begrip en gaan voor nauwe samenwerking!

Maatregelen in vogelvlucht

Uiteraard volgen wij met betrekking tot onze logistiek, distributie, verkoop en bij ons op kantoor de voorgeschreven hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig op. We splitsen teams op in aparte groepen en stimuleren thuiswerken, waar dat mogelijk is, om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan en continuïteit voor u en ons bedrijf te waarborgen. Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via e-mail. 

Wij wensen u veel sterkte en succes toe de komende periode en hopen elkaar binnen afzienbare tijd weer gezond te kunnen ontmoeten.

Power Plastics

Deze pagina delen: