Nieuwsbrief oktober 2017

sunyeh
Gepubliceerd op: 26 oktober 2017

Aquatech Amsterdam 2017 nieuwsbrief oktober

Power Valves staat samen met motorleverancier SunYeh op Aquatech Amsterdam.

Van 30 oktober tot 3 november 2017 staat de Amsterdam RAI in het middelpunt van proces-, drink- en afvalwater voor industrie, agri en olie & gas. Power Valves zal hier in samenwerking met SunYeh de huidige en nieuwe motoren en producten presenteren.

Wij stellen uw bezoek aan onze stand 07.271 zeer op prijs, u bent hierbij allen van harte uitgenodigd. Als u nog toegangskaarten nodig heeft, neem dan contact met ons op, waarna wij u de kaarten zullen verstrekken. Vraag hier uw toegangskaarten aan »

Vernieuwde website Power Plastics online

We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met onze nieuwe website. We zijn er trots op dat deze nu online staat. Op de website kunt u productvideo's, product brochures, product catalogi, technische documentatie en nog veel meer informatie vinden. 

OM pakket uitgebreid

SunYeh en Power Valves hebben verschillende nieuwe optionele uitbreidingen aan de OM motoren serie toegevoegd. Hieronder staan de twee jongste toevoegingen, vraag ons naar de mogelijkheden!

Lineaire motoren

De SunYeh L serie lineaire actuators zijn ontwikkeld om lineaire krachten te leveren van 250kg-f tot 2000kg-f. De L serie is één van de nieuwe motoren in het assortiment van Power Valves. Lees hier meer over de L serie »

Veerretour / FS motor

 

De Sunyeh veerretour S serie motoren maken gebruik van een veer aangedreven mechanisme om bij verlies van elektriciteit direct de bevestigde klep te openen of te sluiten. De afsluiters leveren hierbij tussen de 50Nm en 260Nm voor een quarter-turn.
Lees hier meer over de S serie »

Compacte 90° motor

 

Dit is de compacte T motor serie die speciaal ontwikkeld is vanwege de compactheid en de elementaire inrichting. De T serie motoren zijn inmiddels uit voorraad leverbaar bij Power Valves. Lees hier meer over de T serie »

Presentatie nieuwe motorserie SunYeh op Aquatech

Op de Aquatech beurs zal Sunyeh haar nieuwe motorserie presenteren. Deze Multi Turn motor is een slimme motor voor gebruik bij schuifafsluiters en regelafsluiters. De Multi Turn motor en bijbehorende informatie is te bezichtigen op de Aquatech Amsterdam 2017 
Schrijft u zich hier in voor de volgende nieuwsbrief »

Deze pagina delen: